CreŽer tijd voor uw zaak!

Onze leuze is dat u zich als ondernemer moet toeleggen op uw vakgebied. Uw zaak kan immers pas groeien door mee te gaan met nieuwe trends, specialisatie of goede dienstverlening. Met andere woorden, het commerciŽle en operationele aspect is belangrijk voor de toekomst van uw zaak.

Vermits u als ondernemer nu eenmaal niet zonder administratie kan, is het onze bekommernis om deze zoveel mogelijk uit uw handen te nemen. Doordat wij inspelen op uw behoeften, bepaalt u zelf welke administratieve taken u uit handen wil geven. Het kan immers zijn dat u graag zelf de klantenopvolging doet maar dat u niet thuis bent in sociale wetgeving.

Onze administratieve ondersteuning wordt op uw maat uitgewerkt. Heeft u een drukke periode en wil u tijdelijk meer administratie uitbesteden, dan is dit geen probleem. Vat er echter een rustigere periode aan en wil u graag terug zelf uw administratie bijhouden, dan is dit eveneens geen probleem. Wij willen namelijk in een transparant kader werken en onze samenwerking kan maar blijven bestaan als we beide tevreden zijn over de samenwerking.

Onze Werkwijze

a
Korte of langdurige opdrachten
Onze samenwerking start en eindigt wanneer u het wenst, ongeacht u hulp nodig heeft voor een bepaalde of onbepaalde periode.
b
Pieken of problemen opvangen
Komt u er wegens omstandigheden niet aan toe uw administratie bij te houden? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.
c
Flexibele duur van de opdracht
Onze dienstverlening is volledig afgestemd op uw behoeften. Heeft u nood aan meer of minder uren, dan komen wij u hierin tegemoet.
d
Enkel gepresteerde uren
De tijd die aan administratie besteed wordt, heeft u niet altijd zelf in de hand. Daarom rekenen wij enkel onze effectief gepresteerde uren aan.
e
Gedetailleerde prestatiestaat
Zo heeft u een duidelijk beeld van onze uitgevoerde diensten. Eventuele knelpunten kunnen gemakkelijk opgevangen worden.
f
Opdracht bij u of elders uitgevoerd
Heeft u onvoldoende plaats voor onze medewerker? Geen probleem, wij halen het werk bij u op zodat het bij ons op kantoor uitgevoerd kan worden.

uw voordelen

Flexibiliteit, snelheid, openheid

Vanuit onze filosofie en werkwijze kunnen we u een hele reeks voordelen aanreiken. Maar wil u ťcht weten hoe wij u kunnen helpen uw schaarse tijd optimaal te investeren? Contacteer ons dan snel!

  • Enkel gepresteerde uren worden in rekening gebracht
  • Geen vaste maandelijkse loonkost
  • Meer of minder uren zijn mogelijk
  • Uw administratie wordt geoptimaliseerd
  • Meer tijd voor operationele of commerciŽle aspecten
  • Vlot inzetbaar
  • Wij worden niet onderbroken door telefoon of bezoekers
  • We werken op uw kantoor of halen en brengen de opdrachten
  • Uw administratie kan vlotter verwerkt worden door de boekhouder

Getuigenissen

Sinds Paperas mijn facturen maakt is er een enorme last van mijn schouders gevallen, alles wordt tijdig en correct gefactureerd.

Karen Damen

Wij hebben ons debiteurenbeheer uitbesteed aan Paperas en dit verloopt heel vlot.

B&C Cars and Communication

Door de tussenkomst van Paperas bvba hebben wij een mooie rentetoelage ontvangen. Zelf wisten we niet dat we daar recht op hadden.

Zaakvoerders B&C Tyre Center